HR-advies met focus op de mens

Hi, ik ben Agnes Tuin

 

  • Scherp je bedrijfsdoelstellingen of organisatie-inrichting aan?
  • Werk je aan ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid of het benutten van talent?
  • Ga je een verandertraject in?
  • Of heb je hulp nodig bij andere HR-vraagstukken?

Als Adviseur en sparringpartner help ik niet alleen organisaties die extra expertise nodig hebben, maar ook medewerkers individueel. Of je nu een organisatie bent die de harde bedrijfsdoelstellingen wil bereiken met behulp van de zachte kanten van HR, of een medewerker die ondersteuning zoekt bij loopbaanontwikkeling, stress- en burn-out klachten, ik sta klaar om te helpen.

Ik heb oog voor zowel de bedrijfsdoelstellingen als de persoonlijke groei en welzijn van medewerkers. Met mijn kalme uitstraling en proactieve aanpak werk ik doelgericht aan oplossingen. Als ervaren sparringpartner geef ik adviezen die leiden tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en daarmee een hogere klanttevredenheid. Een win-winsituatie voor zowel werknemers als werkgevers én hun klanten.

Van wensen en onbenutte mogelijkheden naar concrete acties, afgevinkte to do’s en de eerste successen. Iedere organisatie en persoon kent andere verbeterpunten, verborgen talenten en vraagstukken. Een specifieke, op maat gemaakte aanpak staat centraal. Altijd met een frisse en waarderende blik.

Klaar voor de toekomst?

Werken aan Werk helpt HR-kansen te benutten

Wat zeggen mensen over Werken aan Werk?

Jan Burgstra, Zorgprofessional

"‘Agnes begeleidt op een manier waarbij ik mezelf kon zijn en mezelf ook beter heb leren kennen.’"

Rene Tamming, Asset Manager

"‘Vier keer per jaar zet Agnes onze intervisiegroep aan het denken. Ze speelt goed in op hoe je als persoon naar dingen kijkt.’"

Alma Stuut, De Vries Scheepsbouw Makkum

"‘Agnes bewaart altijd de rust. Ze geeft oplossingen aan wanneer zaken effectiever kunnen.’"